Microsoft Corp. anunta lansarea astazi la nivel global a noului sistem de operare Windows 7. Noul sistem de operare simplifica activitatile de zi cu zi, avand in componenta urmatoarele aplicatii si programe imbunatatite: nou design pentru Taskbar, HomeGroup, DeviceStage, Windows Live Photo Gallery si Windows Live Movie, aplicatiile Snap, Shake si Internet Explorer 8, cel mai rapid si sigur browser de pana acum.
De asemenea, produsul este creat pentru a imbunatati performanta PC-ului cu ajutorul aplicatiilor si programelor Faster On, Faster Off, Windows Mobility Center (aplicatia Mobile Made Easier). 
Noul sistem de operare ofera modalitati variate de petrecere a timpului liber cu ajutorul Windows Touch, PlayTo, Internet TV, Location-Aware Printing si al aplicatiilor pentru gaming si grafica.
Windows 7 este lansat pe piata in urmatoarele editii: Windows 7 Starter, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise si Windows 7 Ultimate (editia Windows 7 Home Basic nefiind disponibila pentru piata din Romania).
Odata cu aceasta lansare, retailerii si partenerii prezinta consumatorilor o serie de oferte pentru PC-uri cu Windows 7 preinstalat. Partenerii au fost implicati in mod direct in procesul de creare si planificare al produsului, au  dezvoltat servicii hardware si software capabile sa serveasca miliarde de utilizatori de PC-uri din intreaga lume. Astfel, mai mult de 16.000 de companii software si hardware au construit solutii bazate pe noul sistem de operare si mai mult de 44.000 de dezvoltatori au fost implicati in programul Windows Ecosystem Readiness.

Lansarea Windows 7 in Romania
Windows 7 va fi disponibil in limba romana incepand cu 31 octombrie 2009. Lansarea noului sistem de operare in Romania pentru mediul de business va avea loc pe 5 noiembrie 2009 iar in zona consumer va avea loc pe data de 6 noiembrie, la Sala Polivalenta, alaturi de invitatii speciali: Gorrillaz Sound System, Underworld si Dubfire. Sub sloganul „PC-ul, nimic mai simplu!”, campania de comunicare pentru aceasta lansare va cuprinde atat elemente de comunicare online si offline, cat si elemente de comunicare neconventionala.

Copyright © 2016 ComisiaRosiaMontana.ro