event planner pentru happytour

Multi dintre tinerii absolventi de studii superioare isi doresc sa ocupe posturi in industria turismului, deoarece este un domeniu foarte ofertant si din punct de vedere al conditiilor de lucru, si din punct de vedere al salarizarii. Bineinteles ca nu oricine poate ajunge sa obtina un astfel de job, ca cel de la Happy Tour Romania, spre exemplu, cei care il ofera avand anumite cerinte specifice si niste responsabilitati ce vin odata cu postul.

Avantaje ale unui loc de munca la happytour

Cand muncesti intr-o agentie de turism ca Happy Tour te astepti la un nivel ridicat al calitatii din toate punctele de vedere. Se subantelege calitatea umana si cea profesionala, plus mijloace moderne si inteligente de lucru. Nu poti avea rezultate pozitive fara o atitudine pozitiva; de aceea Happy Tour se poate recomanda cu un succes pe care il prezinta, in primul rand, multumirea clientilor. Este foarte important in viata unui om sa munceasca intr-un loc potrivit personalitatii sale, intr-o atmosfera armonioasa care sa ii satisfaca si nevoile personale.

Responsabilitati ale unui Event Planner la Happy Tour Romania

O persoana responsabila cu organizarea de evenimente trebuie sa analizeze foarte bine cereri de servicii, facand si propuneri pentru solicitant. In acelasi timp, ea trebuie sa ofere detalii si sa propuna variante satisfacatoare, propuneri de buget, variante de negociere. In ceea ce priveste evenimentul propriu-zis, un astfel de job necesita prezenta si asistenta personala, in tara si in strainatate.

Ca o concluzie, acele persoane care sunt responsabile, sociabile, bine pregatite, cu ceva experienta in domeniul turismului, gata de a calatori in functie de necesitate, dispuse sa colaboreze eficient cu o echipa, cu putere de decizie si initiativa, este exact ceea ce s-ar potrivi pe nevoile unui post de event planner la Agentia de turism Happy Tour.

Copyright © 2016 ComisiaRosiaMontana.ro