In martie 2010, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut fata de luna precedenta, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 38,0%, respectiv cu 7,5%. Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut fata de luna precedenta cu 11,0% si a scazut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, respectiv cu 1,9%.

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu autovehicule si motociclete este mai redus atat ca serie bruta cu 3,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,4%. Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut fata de luna corespunzatoare a anului precedent, ca serie bruta cu 8,1% si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 6,7%.

In trimestrul I 2010 volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut fata de perioada corespunzatoare din anul 2009, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 17,8%, respectiv cu 20,0%. Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut fata de perioada corespunzatoare din anul 2009 cu 8,4% si a crescut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, respectiv cu 6,5%.

Copyright © 2016 ComisiaRosiaMontana.ro